KLF, Kirke & Medier
Netværk Øresund

inklusive Bornholm og det tidl. distrikt Roskilde


Landsforeningen
KLF, Kirke & Medier


KLF Kirke & Mediers landsstyrelse

KLF Kirke & Mediers landskontor


Generalsekretær Mikael Arendt Laursen
mikael (at) klf.dk
 


NYHEDER
Tjek nyhederne på KLF Kirke & Mediers hjemmeside: https://klf.dk/nyhedsoversigt/

BLIV MEDLEM
Hvis ikke du er medlem af foreningen endnu, er det nemt at blive. Klik dig frem på følgende side og klik på den medlemstype, du tilhører, jf. https://klf.dk/bliv-medlem/
Ved medlemskab af KLF Kirke & Medier modtager du medlems-magasinet Kirke & Medier fire gange årligt. Magasinet udsendes ifølge landskontorets medlemsliste.
Det er landskontoret, som opkræver kontingent og fører medlemslisten. Postadresse-ændringer skal derfor meddeles landskontoret på info (at) klf.dk

E-POST
Også vi bruger mere og mere e-post. Oplys landskontoret om din e-mail-adresse, som så vil blive brugt til udsendelse af nyheder, herunder nyheder her fra Netværk Øresund.
Skriv til info (at) klf.dk - eller udfyld skemaet her https://klf.dk/nyhedsbrev/
 


 


Hvem er vi?
● Forening og formål: Vi er en folkelig og kirkelig forening for alle, som ønsker en ansvarlig mediebrug og god plads til kirke- og trosstof i medierne. Vi er et netværk i landsforeningen KLF, Kirke & Medier og skal favne medlemmer i Nordsjælland, Frederiksborg, Roskilde, Storkøbenhavn og på Bornholm.
● Vore arrangementer: Alle vore møder og arrangementer i netværket vil blive beskrevet på bagsiden af det adresse-ark, som medlemsbladet "Kirke & Medier" udsendes med - samt naturligvis på denne hjemmeside. Forud for de enkelte arrangementer udsendes normalt en påmindelse pr. e-mail fra landskontoret til alle, som er registreret med e-mail-adresse på landskontoret.
● Bestyrelsen for Netværk Øresund
Formand: Bo Torp Pedersen, Amager - botorpp (at) outlook.com - 2572 0433
Øvrig bestyrelse: Mona Bechmann, Svend Laursen, Ulla Kofod Petersen og Birgitte Wilson Schmidt.
● TV 2/Bornholms repræsentantskab
Gertrud Jensen, Aakirkeby, tlf. 5189 3047, e-post: gertrud (at) surfmail.dk
(stedfortræder) Hans Pedersen, Rønne, tlf. 2320 5242, e-post: hptotalservice (at) gmail.com
● TV 2/Lorrys repræsentantskab
Benno R. Aulby, Hørsholm - bennoaulby (at) gmail.com
Birgitte Wilson Schmidt, København Ø - birgitteschmidtova (at) gmail.com
Inge Pedersen, Hedehusene - mob. 2730 3946
● Team Gribskov (Esrum, Gilleleje, Græsted, Helsinge)
Tovholder: Mona Bechmann, Gilleleje. Tlf. 48 30 38 36 - montage (at) mail.dk
● Team Bornholm
Simon Ambrosen - sa(at)klf.dk; Gertrud Jensen, Hans Pedersen
● CVR m.m.: Netværket har eget CVR nummer (4124 3422) og egen bank konto (1551 - 1049577), men kun til gaver og lignende, IKKE til kontingent. Det er landskontoret, som opkræver kontingent, fører medlemsliste og udsender såvel medlems-magasinet som e-nyhedsbrevene.
 
TV-guide


 


Tro og kirke i radio/TV

HUSKAT indsende ris og ros til programmerne via KLF's hjemmeside

DR radio
● Morgenandagt fra Københavns Domkirke sendes mandag-lørdag både på DR P2 Musik (DAB-radio) og på DR K (TV). Tjek https://www.dr.dk/radio/p2/morgenandagten
● Højmesse søn- og helligdage er transmissioner fra skiftende kirker i hele landet og sendes på DR P1 Kultur kl. 09:54-11:05. Tjek https://www.dr.dk/radio/p1/gudstjeneste-radio
● "Tal til mig" er et nyt magasin søndag formiddag på DR P1 med Iben Maria Zeuthen
https://www.dr.dk/radio/p1/tal-til-mig-2
● Mennesker og medier er et ugentlige fredags-magasin af og med Kurt Strand - DR P1, jf. https://www.dr.dk/radio/p1/mennesker-og-medier
● DR Bornholm, jf. https://www.dr.dk/radio/p4bornholm
● DR København, jf. https://www.dr.dk/radio/p4kbh

DR TV
● DR TV: TV-gudstjeneste hver søndag kl. 10.15-11:15 på DR1 og 14:00-15:00 på DR 2
● DR 2: Mandag-fredag 8:05-8:30 Morgenandagten fra Københavns Domkirke

TV 2
● TV 2/Bornholm, jf. https://play.tv2bornholm.dk/?area=programoversigt
● TV 2/Lorry, jf. https://www.tv2lorry.dk/programoversigt/
● Lorry+: Hva' ka' kirken? - Lorry+

A N D R E
● DK4 med Søstrene Bisp
KKR-TV  ~  Nordsjællands Kristne Radio  ~  Københavns Nærradio
Hvidovre Nærradio: Et bedre liv  ~  Norea Mediemission
● endnu andre? - giv besked til webmaster - se nederst
 Kim Borregaard


Eva-Maria Schwarz,
Københavns Domkirke


Thorvaldsens Jesus i Københavns Domkirke
Esther Schultz Nielsen

Jørn Hjorting (bogomslag)
Irina Bjørnø og Inge Pedersen på landsmødetCharlotte Rørth


Kim Borregaard
Landsformand Henning Bjerg Mikkelsen
 


Arkiv

Hillerød Nye Sognegård, mandag d. 20. sept. 2021: Sognepræst Andreas Christensen, Blågården Sogn, talte over emnet "Matador og modernitet". TV-serien Matador er blevet folkeeje, og Andreas Christensen ser den som en fortælling om Danmarks vej ind i moderniteten, hvor man mennesker tilstræber at vælge selv. Lise Nørgaard har dog ikke en positiv forståelse for troens betydning eller for værdien af kirkelige fællesskaber. - - Udsat generalforsamling gennemført.

Sognegården, Rønne Nord, fredag d. 10. sept. 2021: Landsstyrelsesmedlem Kim Borregaard Eriksen talte over emnet "Hvad skal vi med en forening som KLF Kirke & Medier i 2021?" og betonede, at Danmark dybest set er et kristent samfund. Også derfor er det vigtigt, at nogle medier - især DR og TV 2 - har særlige forpligtelser over for vor kulturarv, vore værdier og sammenhængskraften i det danske samfund. Borregaard inddrog også erfaringer fra sit daglige arbejde på et forsorgshjem.

Gilleleje Sognegård, torsdag d. 10. sept. 2020: Endelig kunne vi gennemføre et arrangement, nemlig i Gilleleje Sognegård med sognepræst Eva-Maria Schwarz, som fortalte om sit arbejde i Københavns Domkirke. Det drejede sig især om morgenandagten og hvordan det er at "gå ud" til hele landet via radio og TV. De 35 tilhørere fik et fint indblik i forholdene - herunder flere morsomme anekdoter om præster og medarbejdere, der var sent på den, og en biskop, der var låst inde og måtte kravle ud gennem vinduet. Mere om Københavns Domkirke

Påsken 2020: En helt særlig påske, hvor radio og TV fik ekstra stor betydning under samfundets nedlukning pga. smittefare fra den kinesiske virus, flere gudstjenester på DR1 foruden DR radio - desuden på TV 2/Bornholm og TV 2/Lorry.

Hillerød, mandag 16. marts 2020: Årsfest med Andreas Christensen aflyst pga. virus-smittefare. Lovpligtig generalforsamling gennemført med få deltagere. Referat af GF kan rekvireres hos formanden: bortorpp (at) outlook.com - Kirkebesøg Trekroner 21. april og møde i Rønne 15. maj blev helt aflyst.

København, torsdag 19. sept. 2019: 31 deltagere besøgte H.M. dronningens sognekirke, Garnisonskirken, Sct. Annæ Plads i København. Biskop emeritus Erik Norman Svendsen viste rundt og fortalte om kirkens historie. Garnisonskirken er også Livgardens kirke og én af hovedstadens tre militære kirker. Den store kirkes indre præges af pulpiturerne, det særprægede alterparti og det fine barok-orgel. Efter besøget gik 26 af deltagerne til aftensmad på Restaurant Vita.

Helsinge, tirsdag d. 20. aug. 2019: Med emnet "Mediemod: Når det digitale liv bliver en trussel" talte KLF Kirke & Mediers generalsekretær Mikael Arendt Laursen talte om de nye digitale medier, om den udfordring og den trussel de udgør - og om det mod og den viden, vi som kristne skal have for at 'tackle' dem. - Mødet blev afholdt i samarbejde med LM Seniorkredsen Helsinge, og der var o. 50 deltagere. - Husk, KLF Kirke & Medier har støttet denne bog, så køb den: Digital demens.

Frederiksberg, mandag d. 1. april 2019: Besøg på Sankt Lukas Stiftelsen og efterfølgende spisning. Søster Kirsten Gutmann viste rundt, primært i kirken og på museet. Efterfølgende spisning på restauranten ved Rotunden, Strandvejen.

Hillerød, mandag 18. marts 2019: Årsfest og generalforsamling i Hillerød Kirkes lokaler med o. 42 deltagere. Et sidste øjebliks afbud fra kirke- og kulturminister Mette Bock gav plads til landsstyrelsesmedlem Kim Borregaard Eriksen. Kim gav et resumé af medie- og hjerneforskningen Manfred Spitzers forskningen, jfr. bogen "Digital Demens". KLF har støttet bogens udgivelse på dansk. Desuden orienterede Kim om de aktuelle mediepolitiske udfordringer, nu hvor medieforliget skal omsættes i praksis. KLF er bekymret for, hvad der sker med kærne-ydelserne i DR, herunder de kirkelige programmer.

Græsted, tirsdag d. 5. marts 2019: Nanna F. Dideriksen, én af de medvirkende i DR3's serie  "Jesu unge soldater", fortalte i "Glimt" i Græsted om sine erfaringer. Se serien på DR TV's hjemmeside.
https://www.dr.dk/tv/se/jesus-unge-soldater/-/jesus-unge-soldater-1-4

Esther Schultz Nielsen, 12/5 1942 - 1/12 2018
Efter kort tids sygdom døde KLF Kirke & Medier Netværk Øresunds mangeårige formand Esther Schultz Nielsen. Bisættelsen fandt sted lørdag d. 8. dec. kl. 11:00, fra Tikøb Kirke.
Mindeord i Frederiksborg Amtsavis
● Generalsekretær Mikael Arendt Laursen:  "For mig har Esther altid været indbegrebet af KLF - et engageret menneske med stort hjerte for KLF’s arbejde og fingeren på pulsen. Hun vil blive savnet."
● Esthers debatindlæg august 2018: "Der er brug for en oase i radioen"
● Esthers debatindlæg januar 2018: "Levende tro"
● Esthers debatindlæg april 2017: Plat satire på DR P3

28. november 2018: Digitaliseringens bagside
Landsforeningen KLF, Kirke & Medier afholdt konference på Christiansborg, bl.a. med deltagelse af Manfred Spitzer, hvis bog "Digital demens", foreningen har støttet. Læs Lone Nørgaards reportage fra konferencen - og køb bogen f. eks. her.

Lørdag 6. oktober 2018: Landsmøde i Fredericia
Et stort punkt på landsgeneralforsamlingen var vedtægtsændringer, som for størstedelen skyldes de nye love om beskyttelse af persondata.
Til landsstyrelsen blev valgt følgende (alfabetisk if. efternavn): Britta Fruergaard Abana (Ans), Kim Borregaard Eriksen (Falster), Carsten Riis Jensen (Møborg), Mikael Søderstjerna (Vejle) og Ole Sørensen (Haderslev) med Georg Høeg som 1. og Anne Steenfeldt som 2. suppleant.
På det konstituerende landsstyrelsesmøde blev Ole Sørensen genvalgt som formand.

Mandag d. 17. sept. 2018: Sankt Ansgars Kirke
Sæson 2018-2019 begyndte med et besøg i den romersk-katolske domkirke i Danmark. Kirken ligger på Bredgade i København. Menighedsrådsformand og sakristan Ulla Elmquist viste rundt og fortalte meget levende om kirkens og husets historie. http://sanktansgar.dk/om-kirken/historien/Mandag d. 23. april 2018: Nordisk Film
Med fokus på Olsen-banden besøgte 16 KLF'ere Nordisk Films studier i Valby. Foto: Svend Laursen.

Mandag d. 19. marts 2018: Lone Seir
Ved netværkets årsmøde i Hillerød Kirke talte Lone Seir, TV 2/Vejret. Rapport med billede findes her.

Torsdag d. 9. nov. 2017:  Jacob Rønnow
Møde i Sognegården, Gilleleje, hvor seniorpræst Jacob Rønnow, Hellerup, tog os med på en uhøjtidelig rundtur i nogle af de bloddryppende historier, der har haft indflydelse på vore kalenderdage,  kunstværker og navne, f.eks. Valentine’s Day, Hubertusjagt, Bror Kalles Kapel, Syvsovere, Jomfru-øer, Jägermeister, julemanden og Montmartre.

Mandag 18. sept. 2017: Den russiske Kirke
Besøg i den russisk ortodokse kirke på Bredgade 53 i København, Aleksandr Nevskij Kirken. Rundviser var Jelena Arsenjeva Sand; desuden medvirkede sognepræst Sergij Plekhov. Det er en usædvanlig kirke midt i København med et stykke historie om forholdet mellem Danmark og Rusland. Læs mere på kirkens egen hjemmeside eller på Wikipedia - også om Aleksandr Nevskij og den berømte film om ham. Efter besøget spiste deltagerne til aften på Café Oscar: Cafeens hjemmeside omtaler også dette interessante område af byen.

Mandag 24. april 2017: Roskilde Kloster
19 KLF'ere fra Netværk Øresund havde en dejlig dag med besøg på Roskilde Kloster, hvor Henrik Holstein var en fortælleglad og vidende rundviser. Derefter var der aftensmad på den nærliggende Carpe Diem café.

Mandag 27. marts 2017: Morten Kjær Petersen i Hillerød
På Netværk Øresunds årsmøde i Hillerød Kirke talte Morten Kjær Petersen, direktør for TV 2/Lorry. Han kom vidt omkring, men var især optaget af, hvordan man når unge mediebrugere.

Onsdag d. 12. oktober 2016: Jørn Hjorting i Græsted
KLF, Kirke & Medier i Gribskov har haft besøg af tidligere studievært Jørn Hjorting og fru Erna. Det blev en meget fornøjelig aften med fortælling af mange oplevelser gennem mange år som ansat i DR. Man fornemmede, det havde været et begivenhedsrigt liv, som ikke er så mange forundt. Foredraget blev krydret med solosang af taleren og fællessange fra 'gamle dage'. Efter kaffepausen havde Jørn Hjorting arrangeret en lille konkurrence, hvor tre deltagere skulle gætte en sang - næsten som i "De ringer, vi spiller". Lidt over 60 deltagere have en uforglemmelig aften.


KLF, Kirke & Mediers jubilæum blev fejret på landsmødet d. 1. oktober 2016 (Foto: Irina Bjørnø)

Lørdag d. 1. oktober 2016: Landsmøde i Strib
Fra Netværk Øresund deltog fire delegerede, bl.a. Irina Bjørnø og Inge Pedersen (billedet til venstre) i KLF, Kirke & Mediers landsmøde i Strib. På den lovmæssige generalforsamling blev Bjørnø valgt som suppleant til landsstyrelsen. Ved mødet var der besøg af manuskriptforfatter Hanna Lundblad ("Badehotellet"), og på festaftenen talte Morten Thomsen Højsgaard, chef for DR Historie og Tro.

September 2016: Synagogebesøg og sprogdebat
● Torsdag d. 15. sept. besøgte 24 medlemmer af KLF, Kirke & Medier Netværk Øresund synagogen i Krystalgade, København, hvor de fik en fremragende introduktion til stedet og til jødernes historie. Efterfølgende var der aftensmad på Restaurant Kultorvet. Læs Irina Bjørnøs reportage.
● Fredag d. 16. sept. afholdt landsforeningen KLF, Kirke & Medier i samarbejde med Modersmål-Selskabet en konference på Christiansborg om sproget i medierne, bl.a. med spændende forskningsresultater fra Syddansk Universitet (Odense).

Marts 2016: Lisbeth Knudsen i Hillerød
Netværkets Øresunds årsfest 14. marts fandt traditionen tro sted i Hillerød Kirkes lokaler. Aftenens taler var Lisbeth Knudsen, som er chefredaktør og direktør ved Mandag Morgen. Knudsen har rige erfaringer fra danske medier; fhv. koncernchef i Berlingske Medier og ansv. chefredaktør på Berlingske, tidligere i DR og på Aktuelt. De fremmødte blev meget klogere på spørgsmålene: Er der behov for public service i fremtiden? Hvad skal vi med statsmedier i en tid med digitalisering, individualisering og internationalisering?

Februar 2016: Charlotte Rørth i Græsted
I samarbejde med meninghedsrådene i Græsted og Blistrup sogne indbød KLF, Kirke & Medier til møde d. 4. febr. i Kirkeladen, Græsted, med journalisten Charlotte Rørth, som fortalte om baggrunden for bogen "Jeg mødte Jesus".

Søren E. Elmquist (2/7 1947 - 15/11 2015)
Det er vemodigt at erfare Søren Elmquists død. Han er kendt af mange lyttere i en vis alder som medarbejder ved og chef for DR Radioavisen. Fra 1994 lærte mange tillidspersoner i KLF, Kirke & Medier ham at kende som en imødekommende og venlig mand i forbindelse programrådsarbejde m.v.. Da ansættelsen i DR sluttede 2003, var Elmquist nogle år aktiv i lokal-TV, hvor han i programmet "Mediefokus" igen viste sin velvilje over for lytter- og seerorganisationer som vor. (BTP)

Oktober 2015: Kim Borregaard i Helsinge
Team Gribskov holdt d. 22/10 møde i Helsinge med landsstyrelsesmedlem Kim Borregaard Eriksen om sproget i medierne - og KLF, Kirke & Mediers arbejde på den front.

Marts 2015: Inger Dahl i Hillerød
Netværk Øresund afholdt forårsmøde i Hillerød Kirkes lokaler, og Inger Dahl fra TV-stationen SAT-7 fortalte om den aktuelle situation for kristent TV i de arabiske lande.

Februar 2015: 90 års radiogudstjenester
Søndag d. 22/2 var der radiotransmission fra højmessen Garnisonskirken, København. Det er 90 årsdagen for den første radiogudstjeneste i Danmark, og dengang var den også fra Garnisonskirken. Prædikanten i 1925 var Olfert Ricard, én af den tids mest markante kirkelige personligheder, som tiltrak en stor menighed. Jubilæet blev uddybet i radioen, hvor Simon Kangas Larsen og Mogens Hansen talte med kirkens nuværende sognepræst, Claus Oldenburg, og hjælpepræst, biskop, kgl. konfessionarius Erik Norman Svendsen. Garnisonskirken er Hendes Majestæt Dronningens sognekirke.  KLF, Kirke & Medier blev stiftet i 1926, bl.a. for at støtte og fremme radiogudstjenesterne, som var noget nyt og omdiskuteret dengang. Vi er her stadig, og vi slås for, at radiogudstjenesterne også stadig vil være her.

Januar 2015: Anders Laugesen i Gilleleje
Torsdag d. 15/1 talte Anders Laugesen ved et offentligt KLF-møde i Gilleleje Sognegård. Laugesen så tilbage på ca. 30 år som radiomand inden for DR. Han har rejst meget, og det har inspireret ham meget til nye og forfriskende vinkler på tro og kristendom. Laugesen kom også ind på den rivende tekniske udvikling inden for medierne og ændringerne inden for DR, hvor han tilhører de producerende og ikke de bestemmende. Alle vil jo gerne have mange lyttere til de udsendelser, de laver, og Laugesen beklagede, at flytningen af nogle programmer fra én kanal til en anden ofte betyder et utroligt stort frafald af lyttere og seere. Dermed blev der indirekte givet en opfordring til os i KLF, Kirke & Medier om at hjælpe til med at udbrede informationen om hvor de enkelte udsendelser på tro og kirke området er at finde. Den opfordring vil vi gerne følge, bl.a. her på siden ved snarlig lejlighed.

Oktober 2014: Erling Tiedemann i Frederikssund
Torsdag d. 23/10 talte Erling Tiedemann ved et offentligt KLF, Kirke & Medier møde i Frederikssund Kirkes Sognegård. Aftenens emne var "Medierne, mine venner – mine fjender." Erling Tiedemann var amtsborgmester i Vejle i årene 1974-93 og har haft utallige tillidsposter, bl.a. som medlem af Etisk Råd 1997-2002 (formand 2000-02) og som ledende skikkelse i den romersk-katolske kirke i Danmark. Gennem årene har han gjort mange erfaringer med medierne, som belyste emnet både klogt, alvorligt og vittigt.
De frie medier er mine venner; uden dem og uden deres frihed ville jeg ikke leve i et demokrati. Men medierne har også et ansvar for, hvordan de bruger deres frihed - og tilsidesætter de det ansvar, føler jeg, at de bliver mine fjender, udtalte han.

April 2014: Paula Larrain i Hillerød
Mandag d. 28/4 afholdt distriktet sin årsfest i Hillerød. De omkring 60 deltagere lyttede interesseret til aftenens taler, Paula Larrain, der fortalte om sin tid som journalist - bl.a. på Berlingske Tidende og i DR. Larrain vil gerne være eksponent for gennemarbejdede nyheder og forlod DR, da man der gik over til tabloid-nyheder efter TV 2's fødsel.

Oktober 2013: Besøg på Post- og Telemuseum Danmark
En gruppe på 25 medlemmer fra Københavns-området besøgte mandag d. 7/10 post- og telegrafmuseet på Købmagergade, hvor deltagerne fik en meget oplysende rundvisning. Museet giver et fint overblik over, hvor meget der er sket med de måder vi kommunikerer med hinanden på. Besøget blev efterfulgt af fælles spisning på Restaurant Kultorvet.

August 2013: Landsformanden var her
Sommerstævnet for Sjælland og Lolland-Falster fandt sted  søndag d. 25/8 i Engholmkirken, Allerød-Lillerød.  De fleste af de 81 deltagere var med ved kirkens ordinære højmesse kl. 10. Efter frokost fortalte Arne Bech om kirkens historie. Kirkens organist og én af kirkekorets sangere gav et lille sangprogram. Oven på kaffen tilhørte resten af eftermiddagen landsformand Henning Bjerg Mikkelsen, som i et glimrende foredrag bl.a. talte om dobbeltheden i kirkernes forhold til medierne. Medierne er en fantastisk mulighed for kirken, men de store mediers dagsorden er ofte en anden end kirkens. Konkret kritiserede han DR for "segmenteringen" af TV-kanalerne og beklagede, at DR-kirken m.v. ikke er placeret på "hovedkanalen" DR1. Selv om alle bør kunne se DR k, er det et forkert signal at skubbe de kirkelige programmer ud på en kulturel specialkanal.

April 2013: Lis M. Frederiksen var her
Distriktets årsmøde mandag d. 15/4 i Hillerød havde besøg af Lis M. Frederiksen, som fortalte om sine medie-erfaringer gennem et professionelt liv fra Berlingske Tidende til Danmarks Radio over Udenrigsministeriet til Kongehuset. Frederiksen fremhævede, at de etiske spørgsmål er væsentlige som aldrig før, bl.a. fordi medierne er under et stadigt stigende tidspres, som kan gå ud over den journalistiske kvalitet. En stikprøve viste, at mange mediehuse har etiske retningslinjer, men taleren fremhævede særligt positivt Nordjyske Medier.

Januar 2013: Arne Bechmann var her
Ved årsfesten d. 24/1 i lokalforeningen for Søborg-Gilleleje medvirkede fhv. højskoleforstander, pastor emeritus Arne Bechmann, Strøby. Bechmann talte over emnet: "Hvordan kommunikeres kirkens budskab ud til mennesker i vor tid?" Dvs. hvordan kan vi fastholde og udvikle vor folkekirke i en digital verden? Hvad kan det enkelte menneske gøre? Hvad er kirkens budskab i en verden, der er inde i en udvikling fra statskirke til Google-buddhisme? Hvem har egentlig ansvaret for kirkens fremtid?

Oktober 2012: Mikael Arendt Laursen var her
Generalsekretær Mikael Arendt Laursen er det nye ansigt på KLF, Kirke & Medier i det daglige, og onsdag d. 24/10 var en række KLF-medlemmer fra Distrikt Øresund troppet op for at møde ham i Egedal Kirke (Kokkedal), og endnu flere traf ham ved lokalforeningsmødet i Helsinge Sognegård d. 25/10. Det blev to særdeles opmuntrende møder, når det gælder foreningens fremtid og løsningen af de mange vigtige opgaver i forhold til medie-institutionerne.

April 2012: Morten Resen var her
Det lykkedes at få TV-studieværten Morten Resen til at medvirke med et foredrag ved Distrikt Øresunds generalforsamling i Hillerød Kirke, mandag d. 16. april. Resen er velkendt fra TV 2-programmer som "Go' morgen Danmark" og "Voice - Danmarks største stemme". Der var et flot fremmøde til arrangementet - og de, der ikke nåede frem, gik virkelig glip af noget. Den hurtigt talende Morten Resen fik fortalt mangt og meget om sin vej fra Helsinge over en periode på DR P3 til TV 2/Danmark. Resen lagde særlig vægt på de positive indslag, hvormed TV kan være med til at formidle medmenneskelighed og livsglæde.
  


Opdateret 20/9, 2021 - webmaster: botorpp (at) outlook.com